Inflation Targeting In Ukraine: Preconditions, Challenges And Prospects - Myroslava Khutorna; Olga Bartosh (Фінансовий простір, 2015)
У  статті  досліджено  основні чинники  ефективного  впровадження  механізму інфляційного  таргетування  в  Україні.  Обґрунто вано заходи, прийняття яких є обов’язковими для уможливлення ефективної реалізації інфляційного таргетування в Україні.