Особливості відображення доходів кредитних спілок у фінансовій звітності, їх визнання та класифікація - Ганна Лютова; Микола Мельник (Фінансовий простір, 2015)
Розкрито  сутність  доходів кредитної  спілки  та  особливості  його відображення  у  фінансовій  звітності;  надано  пропозиції  щодо  вдосконалення  процесу  відображення  доходів  кредитної  спілки  у фінансовій звітності.