Інвестиційно-інноваційна стратегія підприємства та підходи до її класифікації - Ксенія Хаустова (Фінансовий простір, 2015)
У  статті  проведено  огляд  наукових  підходів  до  визначення  та  класифікації інвестиційної  й  інноваційної  стратегій, уточнено  дефініцію  поняття  «інвестиційно-інноваційна  стратегія»,  запропоновано  авторський підхід до її класифікації.