Вплив банківської кризи на розвиток корпоративних конфліктів банків України - Оксана Денис (Фінансовий простір, 2016)
Досліджено  розвиток  кризових  явищ  в  банківській  системі  України. Проаналізовано  зовнішні  та  внутрішні  причини  розвитку  кризового  стану  банківської  системи  та  роль  Національного  банку  України. Висвітлено  вплив  кризи  на  розвиток  корпоративних конфліктів інтересів банків України.