Система забезпечення конкурентоспроможності банку - Олена Сідельник; Наталія Дребот (Фінансовий простір, 2016)
Уточнено  визначення  понять конкурентоспроможності  банку  та  системи забезпечення  конкурентоспроможності  банку, здійснено  критичний  аналіз факторів і критеріїв конкурентоспроможності  банку.  Автором  запропоновано  рекомендації  щодо  побудови  системи  забезпечення  конкурентоспроможності банку