Закордонний та вітчизняний досвід становлення методології управління персоналом в банківські сфері - Леся Винокур; Сергій Полях (Фінансовий простір, 2016)
У статті розглянуто закордонний та  вітчизняний  досвід  управління  персоналом банку.  Визначено  практику,  щодо  управління персоналом  в  умовах  теперішнього  часу. Розглянуто  особливості  специфіки  плинності кадрів  в  банківській  сфері  та  необхідність формування відповідної методологічної бази, що в повній мірі враховуватиме специфіку сучасних умов.