Управління ризиками іпотечного житлового кредитування в умовах фінансової нестабільності - Володимир Міщенко; Світлана Науменкова; Світлана Міщенко (Фінансовий простір, 2016)
У статті досліджено основні тенденції та  особливості  моніторингу  та  управління ризиками  іпотечного  житлового  кредитування в  Україні  в  умовах  фінансової  нестабільності, обґрунтовано  методи  та  механізми  зниження рівня  ризику  в  діяльності  комерційних  і центральних  банків,  розроблено  рекомендації щодо  вдосконалення  методологічних  засад і  принципів  використання  в  банках  систем ризик-менеджменту  з  метою  зниження  рівня ризиків  іпотечного  кредитування,  а  також запропоновано  заходи  щодо  вдосконалення банківського нагляду.