Система видатків державного бюджету україни: проблеми та необхідність оптимізації - Наталія Проць; Ольга Бокій (Фінансовий простір, 2016)
У  статті  розглянуто  сутність поняття  «система  видатків».  Здійснено  аналіз структури  та  динаміки  видатків  державного бюджету України за останні роки. Обґрунтовано необхідність  підвищення  ефективності управління  видатками  державного  бюджету України.