Особливості державного та регіонального управління інвестиційним процесом в Україні як складової публічного управління та адміністрування - Вікторія Адамовська (Фінансовий простір, 2016)
У  статті  розроблено  організаційну  структуру  державного  та  регіонального управління  інвестиційним  процесом  в  Україні. Також  запропоновано  використовувати  методичний  підхід  до  оцінки  безальтернативного інвестиційного  проекту  в  контексті  державного  та  регіонального  управління  інвестиційним процесом.  Раціональний  розподіл  інвестиційних ресурсів повинен бути заснований на принципах першочерговості, справедливості і рівності. При цьому  обов’язковим  є  врахування  принципу  публічності.