Дослідження теоретичних аспектів податкового менеджменту та прийняття рішення щодо необхідності його удосконалення - Людмила Буркова (Фінансовий простір, 2016)
Питання  визначення  сутності податкового  менеджменту,  як  багаторівневої системи, потребує уточнення. Необхідно теоретично обґрунтувати й розробити рекомендації щодо  удосконалення  механізму  податкового  менеджменту  держави,  регіонів,  підприємств  та персоналу.