Податковий контроль як засіб підвищення ефективності управління державними фінансовими ресурсами - Мирослава Гупаловська (Фінансовий простір, 2016)
У статті розглянуто теоретичні  аспекти  податкового  контролю,    проаналізовано  практику    його  здійснення  в  контексті управління державними фінансовими ресурсами, окреслено перспективні шляхи підвищення ефективності податкового контролю в Україні.