Філософія господарства у системі взаємовідносин «Природа - Людина - Мораль» - Світлана Майстренко (Фінансовий простір, 2011)
У статті проаналізовано місце та роль особистості у господарських взаємовідносинах. Означено сенс господарської діяльності через розуміння взаємин людини та природи, можливостей розвитку науково-технічного прогресу та його впливу на навколишнє середовище, особливої ролі етичних заборон та екологічних імперативів.