Основи формування джерел фінансування інтелектуального капіталу України - Наталія Танклевська (Фінансовий простір, 2016)
У статті розкрито основи формування джерел фінансування інтелектуального капіталу. Охарактеризовано ролі інтелектуального капіталу у сучасному розвитку економічної системи  країни.  Визначено  взаємозв’язок  інтелектуального  капіталу  та  інноваційної  діяльності. На основі статистичних даних визначено сучасний стан фінансування інновацій. Обґруновано  необхідність  використання  альтернативних  джерел  фінансування  інтелектуального капіталу. Запропоновано використання можливостей  різних  видів  краудфандингу  як  джерела фінансування інтелектуального капіталу.