Соціально–екологічна безпека діяльності підприємств:актуальні питання управління та оподаткування - Олена Молодецька (Фінансовий простір, 2016)
По  кожній  складовій  безпеки підприємства  є  велика  кількість  індикаторів, що  визначають  їх  основні  показники,  але  лише їх  частина  дозволяє  ідентифікувати  соціальну та  екологічну  складову.  Виявлена  необхідність удосконалення  інструментарію  оцінювання  соціальної  та  екологічної  безпеки  діяльності  підприємств.