Державна підтримка фінансування аграрного виробництва України - Вікторія Гмиря (Фінансовий простір, 2016)
В  статті  розглянуто  основні інструменти  та  методи  державної  підтримки фінансування  аграрного  виробництва  України. Виявлено основні проблеми, які пов’язані з реалізацією  державної  підтримки  аграрних  виробників  в  складній  економічній  ситуації.  Обґрунтовано  пропозиції  щодо  покращення  державної підтримки фінансування аграрного виробництва через застосування стимулюючих інструментів як до фінансових установ, так і до аграрних виробників.