Діяльність російського Фонду захисту вкладників та проблема повернення банківських вкладів - В'ячеслав Анісімов (Фінансовий простір, 2016)
Створено  хронологію  та досліджено  діяльність  російського  Фонду  захисту  вкладників  в  умовах  окупації  Російською Федерацією  Автономної  Республіки  Крим. проаналізовано  стан  проблеми  повернення банківських  вкладів  в  Криму.  подано  висновки щодо наслідків окупації Криму для банківської системи України.