Оптимізаційний механізм ефективного розподілу рекламного бюджету - Алі Аль-Абабнех Хасан (Фінансовий простір, 2016)
Стаття  присвячена  розгляду  питання ефективності  рекламних  заходів  в  умовах  сучасного  ринку,  зокрема питанню оптимального  розподілу  рекламного  бюджету.  Визначено актуальність проблеми, що досліджувалась, та надано оцінку значущості процесу ефективного розподілу рекламного бюджету в системі маркетингових заходів. Запропоновано інноваційну модель  ефективного  розподілу  рекламних коштів.  Зроблені  відповідні  висновки  щодо доцільності  застосування  запропонованої моделі.