Основні напрями розвитку системи управління ефективністю діяльності гірничо-збагачувальних комбінатів крізь призму корпоративного управління - Наталя Шура; Людмила Буркова; Олена Жукова (Фінансовий простір, 2016)
У  статті  розглянуто  особливості  діяльності  гірничо-збагачувальних комбінатів  у  системі  корпоративного  управління.  На  цій  основі  сформовано  уявлення  про можливість  ефективної  реалізації  принципів і  методів  корпоративного  управління на  гір ни чо-збагачувальних  комбінатах. Сформова но  основні  шляхи  покращення  системи  ефективності  діяльності  гірничо-збагачувальних  підприємств  корпоративного типу.