Інвестування у безперервний освітньо-професійний розвиток населення як передумова підвищення конкурентоспроможності економіки - Сергій Маклаков; Сергій Дудко; Анастасія Сало (Фінансовий простір, 2016)
Статтю  присвячено  обґрунтуванню необхідності  інвестування  у  безперервний  освітньо-професійний  розвиток  населення  України  як передумови  підвищення  конкурентоспроможності економіки. Обґрунтовано сутність освітньо-професійного розвитку, мотивації освітньо-професійногорозвитку.  Визначено  тенденції  освітньо-професійного  розвитку  населення.  Запропоновано  напрями вдосконалення  мотиваційного  механізму  освітньо-професійного  розвитку,  що  ґрунтується  на  корпоративному соціальному інвестуванні.