Міжнародний досвід банківського кредитування малого і середнього підприємництва - Юлія Жежерун (Фінансовий простір, 2017)
У  статті  досліджено  сутність малого  та  середнього  підприємництва.  Проведено аналіз основних показників діяльності малих, середніх та великих підприємств. Виявлено особливості та проблеми банківського кредитування малого і середнього підприємництва. Надано  рекомендації  щодо  вирішення  зазначених проблем з урахуванням міжнародного досвіду.