Внутрішній аудит у страхових компаніях - Ганна Лютова; Олена Лаврова (Фінансовий простір, 2017)
в  статті  розкрито  основні підходи  до  процесу  формування  служби внутрішнього  аудиту  в  страхових  компаніях. Авторами  обґрунтовано  систему  організації служби  внутрішнього  аудиту.  В  результаті дослідження  сформульовано  функціональні особливості  служби  внутрішнього  аудиту страховиків.