Сценарний підхід до забезпечення досягнення економічних результатів діяльності машинобудівних підприємств України - Юлія Цемашко (Фінансовий простір, 2017)
У  статті  аргументовано доцільність  використання  сценарного  підходу для  забезпечення  досягнення  економічних результатів  діяльності  вітчизняних машинобудівних  підприємств,  які  мають  стати  локомотивом  розвитку  та  економічного зростання  економіки  України  у  довгостроковій перспективі.  Наведено  результати  аналізу стану  та  тенденцій  розвитку  вітчизняних машинобудівних  підприємств,  що  дозволило спрогнозувати  майбутні  перспективи  в  рамках  сценарного  підходу  та  проаналізувати імплементацію  даного  підходу  в  практику вітчизняних  машинобудівних  підприємств.