Методичний підхід до комплексної оцінки якості корпоративного управління в акціонерному товаристві - Владислав Голівер (Фінансовий простір, 2017)
У статті отримана економіко-математична  модель  комплексної  оцінки якості  корпоративного  управління,  що  являє собою  бінарний  показник  на  основі  поєднання рейтингової  оцінки  якості  корпоративного управління  з  індексним  показником  зростання результативності поточної діяльності органів корпоративного  управління  на  основі  піраміди ефективності управління.