Major Challenges In Application Of Projects Management Practices In Ukrainian Banks - Inna Kochuma (Фінансовий простір, 2017)
У  статті  досліджено  теоретичні  та  практичні  засади  проектного  менеджменту, його  використання  у  вітчизняному  банківництві;  систематизовано  підходи  до  його  застосування в  банківських  установах  та  обгрунтовано  практичні  рекомендації  щодо  вдосконалення  системи управління проектами в банках.