Формування та позиціонування бренду «України» у світовому просторі - Валентина Кукса (Фінансовий простір, 2017)
У  статті  досліджено  стану  формування  бренду  «Україна»  та  виявлення  проблем  просування його  у  світовому  просторі.  Проаналізовано  рейтинг  найдорожчих  брендів  країн  та  вітчизняних брендів. Визначено перешкоди на шляху ефективного просування національного бренду «Україна» та запропоновано заходи, щодо їх вирішення.