Напрями модернізації організаційно-правового забезпечення грошових переказів українських трудових мігрантів - Вікторія Онищук (Фінансовий простір, 2017)
У  статті  систематизовано інформаційне забезпечення українських трудових мігрантів,  проведено аналіз чинної нормативно-правової  бази,  що  стосується  питань  міграції, прав  українських  трудових  мігрантів  та можливості здійснення ними грошових переказів на  батьківщину.  Запропоновано  напрями удосконалення  норм  чинного  законодавства України  в  питаннях  здійснення  трудовими мігрантами приватних грошових трансфертів