Банківське кредитування суб’єктів господарювання - Тетяна Андрейків; Тетяна Процюк (Фінансовий простір, 2017)
У  статті  охарактеризовано  сучасний  стан  банківського  кредитування.  Проведено аналіз  динаміки  основних  показників  банківського кредитування  в  Україні,  зокрема  у  розрізі  суб’єктівгосподарювання.  Визначено  основні  проблеми  розвитку  банківського  кредитування  суб’єктів  господарювання в Україні і на цій основі окреслено заходи, спрямовані  на  їх  вирішення  та  активізацію банківського  кредитування  реального  сектору в Україні.