Нормативно-правове регулювання управління персоналом органами місцевого самоврядування в системі державного управління - Людмила Буркова; Тетяна Семеняка (Фінансовий простір, 2017)
Здійснюючи  управління  персоналом в  органах  місцевого  самоврядування,  працівники кадрових  служб  керуються  низкою  нормативно-правових документів як загального характеру, так і тих, що стосуються виключно служби в органах місцевого самоврядування. Дослідження  сучасного  стану  нормативно-правового  регулювання  управління  кадрами  в  органах  місцевого  самоврядування  дало  змогу  виявити  недоліки,  які  існують  у  ньому.  Зокрема, це  значна  кількість  нормативних  документів,  яка все  одно  повною  мірою  не  регламентує  всі  особливості роботи в органах місцевого самоврядування.