Інвестиційна привабливість підприємств машинобудівної галузі - Людмила Буркова (Фінансовий простір, 2017)
Досліджено  сучасні  проблеми  становлення  інвестиційної  привабливості  вітчизняних підприємств  машинобудівної  галузі.  З’ясовано,  що на сьогодні більшість з них мають тяжкий ступінь важкості їхньої фінансової кризи, високу ймовірність входження в процедуру банкрутства і середню ймовірність їх ліквідації. Розроблено  методику  визначення  доцільності здійснення  інвестицій  у  розвиток  підприємств  машинобудівної  галузі,  які  знаходиться  у  стані  банкрутства.