State And Perspectives Of Using The Industrial Property Objects In PRC And Ukraine - Inna Kochuma; Khuan Minzhun (Фінансовий простір, 2011)
У статті розглянуто порівняльні характеристики використання об'єктів промислової власності в КНР та Україні; наголошується на необхідності вдосконалення законодавчого забезпечення.