Комунікаційні процеси у системі публічного адміністрування: проблемні питання - Наталія Шура; Олексій Смірнов (Фінансовий простір, 2017)
Розглянуто особливості комуніка ційної діяльності  місцевих  державних  адміністрацій  та ефективності прийняття ними публічних рішень в умовах Криворізької міської ради. На цій основі сформовано уявлення про можли вість ефективної реалізації управлінських публічних рі шень місцевими адміністраціями. Визначено  ефективність  діяльності  місцевої  адміністрації на основі основних економічних показників розвитку міста. Сформовано основні шляхи вдосконалення системи комунікації органів місцевої публічної адміністрації