Інструменти фінансування малого бізнесу: ісламська економічна концепція - Оксана Юркевич (Фінансовий простір, 2017)
Досліджуються  проблеми  фінансування  малого  бізнесу.  Оцінюються  можливості  застосування  Моделі  спільного  розподілу  прибутків і  збитків.  Наведено  два  основні  механізми  фінансування  бізнесу  в  ісламській  економічній  концепції –  контракт  мушарака  та  контракт  мудараба. Надається їх критична оцінка.