Теоретичні аспекти визначення міжбанківського кредитного ринку та його сучасний стан в Україні - Катерина Ларіонова; Віталій Відлацький (Фінансовий простір, 2015)
В  статті  теоретично обґрунтовано: сутність ринку міжбанківського кредитування та його визначення з позиції системного  підходу.  Проаналізовано  сучасний стан  розвитку  ринку  міжбанківських  кредитів в Україні.  Обґрунтована необхідність  розробки дієвих  заходів  задля  підвищення  ефективності функціонування  міжбанківського  кредитного ринку в Україні.