Організація ефективної системи комплаєнс-контролю в банку - Мирослава Хуторна; Владислав Гелеверя (Фінансовий простір, 2015)
Досліджено  економічний  зміст категоріального  апарату  процесу  комплаєнсу; розкрито  взаємозв’язок  операційного, комплаєнс-ризику  та  ризику  репутації  банку; обґрунтовано  ефективний  механізм  реалізації комплаєнс-контролю в банку.