Kształtowanie Świadomości Ubezpieczeniowej Na Ukrainie I W Polsce - Юрій Клапків (Фінансовий простір, 2018)
Формування страхової свідомості є важливою частиною добре функціонуючого ринку страхових послуг. Вона дозволяє раціонально використовувати суспільству наявні пропозиції страхових послуг, що забезпечують захист від наслідків реалізації несприятливих випадкових подій. Висвітлюється проблематика формування страхової свідомості в польській та українській системах освіти у вищих навчальних закладах. Репрезентовано програми навчання студентів економічних спеціальностей, окремих університетів.