Міжбюджетні відносини в системі державного регулювання розвитку сільських територій - Андрій Лісовий; Катерина Салямон-Міхеєва (Фінансовий простір, 2018)
Розкрито  суть  міжбюджетних  відносин, проаналізовано їх вплив на систему державного регулювання  розвитку  сільських  територій  та  обґрунтувано  пропозиції  щодо  вдосконалення  бюджетних відносин між державним та місцевими (сільськими) бюджетами.