Стандарти управління інформаційною безпекою банку - Христина Засадна (Фінансовий простір, 2011)
Розглянуто трактування терміну «інформаційна безпека банку». Обґрунтовано важливість створення системи стандартизації в сфері інформаційної безпеки в банках України з урахуванням міжнародних стандартів захисту інформації