Методологія формування ланцюгів постачанняв умовах просторової пов’язанності регіональних відносин - Костянтин Таньков; Оксана Степчук (Фінансовий простір, 2018)
Розглядаються  вихідні  положення  формування регіональних ланцюгів постачання в умовах просторової пов’язаності відносин, як властивості економічного розвитку регіону. Показано,  що  така  пов’язаність  –  це  вимірюваний  рівень  інтен сивності  всіх  видів  регіональної  взаємодії  елементів  регіону,  які  стосуються формування ланцюга постачання. Представлено  принципову  схему  типології економічного  простору  взаємоузгодженого  формування  територіальних  організаційно-виробничих  структур  і  регіональних  ланцюгів  постачання.