Аналіз факторів розвитку фондового ринку - Ольга Чернова; Вікторія Попко (Фінансовий простір, 2018)
Висвітлено сутність фондового ринку з позиції різних дослідників. За допомогою методу аналізу ієрархій Томаса Сааті виокремлено, проаналізовано та систематизовано фактори, що впливають на  стан  розвитку  фондового  ринку.  В  результаті було отримано Модель ієрархії факторів впливу на фондовий ринок.