Розвиток роздрібного банківського бізнесу в сучасних умовах організації банківської системи України - Вікторія Костогриз; Юлія Філатова (Фінансовий простір, 2018)
Визначено  особливості  розвитку  роздрібного  банківського  бізнесу  в  сучасних умовах організації банківської системи України. Проведено  аналітичну  оцінку  сучасного  стану роздрібного бізнесу в банках України. Досліджено  концентрацію  роздрібного  банківського ринку України. Виявлено основні проблеми, що стримують  розвиток  роздрібного  банківського бізнесу України. Запропоновано комплекс заходів  щодо  вдосконалення  організації  роздрібного банківського бізнесу.