Логістичні засади забезпечення конкурентоспроможності підприємств сільського господарства - Віта Ржепішевська; Наталія Клочко (Фінансовий простір, 2018)
Досліджено  теоретичні  аспекти логістики сільського господарства. Узагальнено фактори і складові конкурентоспроможності. Виділено логістику як окрему складову конкурентоспроможності підприємств сільського господарства. Визначено логістичний вплив на забезпечення конкурентоспроможності сільськогосподарського  підприємства  за  рівнями,  об’єктами  і критеріями. Запропоновано вимоги до впровадження засад  логістики,  дотримання  яких  сприятиме підвищенню  ефективності  діяльності  сільськогосподарського підприємства і, як наслідок, його конкурентоспроможності.