Стан i перспективи розвитку криптовалюти у світі - Катерина Штепенко; Альона Миргородська (Фінансовий простір, 2018)
Досліджено  сутність  і  зміст криптовалюти як особливого виду електронних грошей. Розглянуто види найпопулярніших криптовлют  та  їхній  курс.  Охарактеризований  процес  розвитку  електронних  грошей (криптовалют).  Зазначено  перспективи  подальшого розвитку криптовалют.