Інвестиційна політика у стратегії розвитку регіону - Анатолій Маренич; Вадим Пилипенко (Фінансовий простір, 2018)
Розглянуто  основні  характеристики  стану  інвестиційної  діяльності  в  Черкаській  області  та  визначено  економічні  передумови її подальшого розвитку. З’ясовано, що Черкаська  область  є  інвестиційно  привабливим регіоном і має можливості для поліпшення конкурентоспроможності на ринку інвестицій. Запропоновано  напрями  поліпшення  інвестиційної  привабливості  області  з  метою  подолання перешкод.