Інноваційні підходи до мотивації праці - Олена Кравченко (Фінансовий простір, 2018)
Розглядаються  основні  мотива-ційні  фактори,  які  впливають  на  працівників. Розглянуто  і  проаналізовано  мотиваційні  механізми,  які  застосовуються  в  провідних  країнах  світу.  А  також  запропоновано  основні інноваційні підходи до мотивації, які можна застосовувати на вітчизняних підприємствах, в установах, організаціях.