Управління активами і пасивами банку як фактор забезпечення фінансової стійкості - Олександр Шварц (Фінансовий простір, 2015)
В  статті  розглядається сутність процесу управління активами і пасивами  банку,  досліджуються  основні  цілі  цього процесу.  Обґрунтовується  роль  управління  активами  і  пасивами  в  забезпеченні  фінансової стабільності банку.