Проблеми запровадження обов’язкового медичного страхування в україні та заходи щодо їх розв’язання - Ярослав Дробот; Аліна Бороденко (Фінансовий простір, 2015)
В  статті  обґрунтовується необхідність  реформування  системи  охорони  здоров’я  України  шляхом  запровадження обов’язкового медичного страхування, а також визначено можливі варіанти її реформування.