Фінансові ресурси та дисбаланси їх руху в умовах превалювання фінансового сектору економіки над реальним - Максим Корнєєв (Фінансовий простір, 2015)
У статті визначено особливості фінансових ресурсів в економіці та їх рух. Розглянуто засади руху фінансових ресурсів в економіці в  умовах  превалювання  її  фінансового  сектору  над  реальним.  З  позиції  системного  підходу досліджено  процес  фінансіалізації  економіки, що  обумовлює  виникнення  дисбалансів  руху фінансових ресурсів. Визначено роль та завдання  політики  у  сфері  руху  фінансових  ресурсів  в економіці