Особливості діяльності кредитних спілок та їх місце у фінансово-кредитній системі - Ольга Шинкаренко; Оксана Шведенко (Фінансовий простір, 2015)
В статті розглянуто особливості функціонування  кредитних  спілок  на  ринку фінансових  послуг.  Розкрито  важливість  значення  кредитних  спілок  у  загальному  розвитку  системи  небанківських  фінансових  установ. Проаналізовано  основні  показники  діяльності кредитних спілок.