Методика організації облікового забезпечення спільної діяльності без створення юридичної особи - Наталія Гарапко (Фінансовий простір, 2015)
Стаття  присвячена  актуальному  питанню  облікового  відображення  господарських операцій, що виникають при здійсненні спільної  діяльності  без  створення  юридичної особи. Досліджено особливості організації обліку та виявлено податкові наслідки здійснення такого виду діяльності.