Державна політика цифровізації економіки України - Сергій Криниця (Фінансовий простір, 2018)
Присвячено дослідженню необхідності  та  ролі  держави  у  трансформаційних про цесах  цифровізації  української  економіки  і суспільства. Установлено  основні  «провали»  ринку  на шляху  цифровізації  економіки,  зокрема  цифровий  розрив,  і  визначено  основні  напрями  державної політики на шляху становлення цифрової економіки.